Οι μαθητές μας λένε για μας

Το διαδικτυακό μάθημα της έκθεσης με βοήθησε πολύ στις Πανελλαδικές εξετάσεις και πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή φέτος. Η ώρα περνούσε ευχάριστα, εποικοδομητικά και δε φαινόταν ανιαρή. Η ύλη βγήκε γρήγορα χωρίς δυσκολία με αποτέλεσμα να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε επαναλήψεις. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή λύση για τα παιδιά που δε μένουν κοντά στις πόλεις και για όσα έχουν περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.

Ασημίνα, Μύκονος, φοιτήτρια οπτικής, οπτομετρίας.


Πατήστε πάνω σε ό,τι θέμα σας ενδιαφέρει. Εμπλουτίζεται συνεχώς. Θα βρείτε προσωπικές μου υποδειγματικές σημειώσεις για:
Έκθεση –έκφραση  (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου),
Ιστορία Δημοτικού,
Αρχαία ελληνικά  Γυμνασίου, Λυκείου ,
Λογοτεχνία κατεύθυνσης,
Λατινικά

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες,  μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μου.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6943729366.
E MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Skype: maria.christou562
Facebook: Maria Christou
Youtube: Μαρία Χρήστου

Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσω η ίδια μαζί σας.

Η κα Μαρία είναι κατάλληλα καταρτισμένη σαν επιστήμονας ενώ παράλληλα διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σωστού εκπαιδευτικού- παιδαγωγού, όπως μεταδοτικότητα, υπομονή και επιμονή και ψυχολογική στήριξη στις δυσκολίες του μαθητή. Μπορεί να μετατρέπει το μάθημά της σε πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα απλό μέσα από εικόνες, σημειώσεις. Διδασκόμουν μια φορά την εβδομάδα επί 2 ώρες στη γ΄ λυκείου έκθεση και αρίστευσα στο μάθημά της στις Πανελλήνιες.

Μαρία, Βόλος, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής.

Εξαιρετική εμπειρία! Δεν  ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιου είδους μάθηση, αλλά εμένα προσωπικά με κάλυψε πλήρως. Έμαθα να γράφω εκθέσεις, λύθηκαν οι απορίες μου και όλα αυτά μέσα στην άνεση του σπιτιού μου. Ευχαριστώ πολύ τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.

Μαρία Μ , Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Έδωσα Πανελλήνιες ως τέκνο Έλληνα εξωτερικού, και ζούσα τα 3 χρόνια του Λυκείου στην Αμερική, όπου πήγαινα σε αμερικανικό  σχολείο. Κατάφερα να περάσω Ιατρική Πάτρας δίνοντας μόνον Έκθεση, στην οποία πήγα πολύ καλά. Επί 3  χρόνια παρακολουθούσα  μάθημα on line, χωρίς να έχω κανένα κενό. Ευχαριστώ πολύ τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.  Και άλλα Ελληνόπουλα, που βρίσκονται στην Αμερική  ακολουθούν το ίδιο σύστημα.

Θεανώ Π, φοιτήτρια Ιατρικής

Εγώ διδάχτηκα Αρχαία, Λατινικά και Έκθεση για θεωρητική κατεύθυνση, πέτυχα εκεί που ήθελα, με την αμέριστη βοήθεια της. Την ευχαριστώ πολύ.


Χριστίνα, Αθήνα, φοιτήτρια τμήματος Διεθνών σχέσεων.

Με την κυρία Μαρία έκανα έκθεση, αρχαία και λογοτεχνία για τις Πανελλήνιες επί 2 χρόνια. Έπρεπε να καλύψω τα τυχόν κενά μου. Για να πετύχω λοιπόν, χρειαζόμουν κάποιον να του λύνει κάθε σχετική μου απορία. Εκτός αυτού, ήθελα οργάνωση και αποβολή του άγχους. Το διαδικτυακό μάθημα μπορεί να βοηθήσει το μαθητή όσο και ένα συνηθισμένο ιδιαίτερο μάθημα και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν κοστίζει πολύ, ενώ βοηθά στη διαχείριση του χρόνου του καθώς γίνεται από το σπίτι του. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα, ιδιαίτερα σε παιδιά απομακρυσμένων περιοχών.

Γεωργία, Κάρυστος, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής.

Αναλαμβάνω τη συγγραφή βοηθημάτων Γλώσσας, Αρχαίων, Λογοτεχνίας για Γυμνάσιο - Λύκειο και Γλώσσας- Ιστορίας για Δημοτικό
Μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο

Copyright © 2018 - 2021 mariafilologos.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr